dilluns, 21 de novembre del 2011

CANELONS DE VILASSAR DE DALT


Canelons de Vilassar de Dalt

Ingredients per 40 canelons



2caixes de canelons”El Pavo”
½ kg de coll de vedella a daus
½ kg carn magre de porc  “
Un pit de pollastre amb os
Un fetge de pollastre
Un cervell de porc
Una ceba
Un cap d’all
Un tomàquet
Una fulla de llord
Herbes aromàtiques
Sal i pebre
Oli d’oliva
100 gr de formatge Emmental ratllat


Per la beixamel
150gr de mantega
1litre de llet sencera
4 cullerades de farina
Una ceba
Nou moscada
50 gr de formatge Parmesà ratllat
Una cullerada d’oli



Preparació

        En una cassola de terra s’hi posa l’oli i quan es cala s’hi rosteixen les carns i el pollastre junt amb el tomàquet, la ceba, el cap d’alls, la fulla de llord i les herbes. quan ja es mig cuit s’hi posa el fetge.
        Tot el rostit inclòs ceba i tomàquet es passa per la maquina de tallar carn i es deixa en un bol. El cervell es bull un parell de minutes i s’adjunta amb el que hem triturat.
        A la mateixa cassola de fer el rostit si fa un sofregit de ceba i tomàquet.  Un cop es fet s’hi tira tot el triturat i es remena bé, un cop està tot ben barrejat es tanca el foc i s’hi tira un ou cru i es remena bé.
        En una olla gran plena d’aigua amb sal dues cullerades d’oli  es bulleixent els quaranta canelons que es tira un a un. Han de coure el que diu el paquet. Un cop són cuits es posa l’olla sota l’aixeta amb l’aigua rajant, perquè passi de calenta a freda. Es posen a sobre d’un drap sobre el marbre, i ja els podem enrotllar posant una cullerada de la carn a cada caneló i es posa en una safata per anar al forn untada de mantega. Un cop plena s’hi tira la beixamel per sobre en la que ha hi haurem posat formatge parmesà. Abans de posar-los al forn si tira el formatge emmental.
        El forn la part de baix fins que bullin i desprès el grill fins que siguin rossos.
       



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada