diumenge, 15 de setembre del 2013

PINYA NATURAL AMB CREMA




 


Ingredients : per a 4 persones



2 pinyes molt petites
Crema pastissera
Maduixes,  o la fruita que es vulgui.
Per a la crema
1/2 l. de llet
100 gr. de sucre
4 rovells d’ou
½  canonet de canyella
20 gr. de mantega.
45 gr. de Maizena
Pell de llimona



Primer de tot, prepareu la crema. Poseu la llet al foc amb un cassó , junt amb el sucre, un tros de pell de llimona i la canyella i quan arrenqui el bull deixeu-la una estona perquè agafi el gust. A part bateu els rovells amb la Maizena.
Tot seguit, es tira la llet al bol dels rovells, es remena bé la barreja i es cola per tornar-la al cassó. Poseu el cassó al foc fins que arrenqui el bull, sense deixar de remenar amb una batedora manual. Un cop feta i tirem la mantega i remenem fins que  sigui desfeta. La deixem refreda, tapada amb paper film i que aquet toqui a la crema perquè no faci tel.
Agafem les pinyetes i les rentem i assequem .  Les partim per la meitat i les   buidem amb conte de no trenca la pell de la pinyeta. Tota la polpa que amb tret  la fem a quadrets molt petitons i reservem. Quan la crema ja es ben freda (millor feta el dia abans) i barregem els trossets de pinya i farcim les pinyetes , i les decorem com  vulguem. També ha hi podem posar sucre al cim i cremar-la amb un cremador


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada